60 minutter

Dato:  1. august
Distanse: Løp så langt du kan på 60 minutter 
Medalje? Selvfølgelig!


Emblem 60 min

Det virtuelle løpet 60 minutter er sponset av Puma

60 minutter

Dato: Søndag 1. august
Distanse: Løp så langt du kan på 60 minutter 
Medalje? SelvfølgeligSendes fortløpende ut i posten


Meld deg på 60 minutter her

Hvor langt kommer du på 60 minutter? Det utfordrende med et slikt type løp er at selv om du løper så fort du kan, kommer du ikke raskere i mål av den grunn – alle holder på like lenge, uansett nivå. Så gjelder det bare å disponere kreftene riktig. Tar du utfordringen?

Slik fungerer det

Løpsdatoen er satt til søndag 1. august, men som ved alle RWC-løp kan du tjuvstarte inntil 48 timer før. Du velger selv hvor du legger turen, og du velger også selv om du loggfører løpet med app eller klokke. Etter endt løp sender du inn resultatet ditt via et skjema som du finner på runnersworldchallenge.no

Vi legger mye stolthet i medaljene våre, hvert løp har sin unike medalje som skal minne deg om din innsats. Medaljen sendes ut fortløpende etter påmelding og kommer i postkassen i løpet av noen virkedager.

Bli med i Stravaklubben til 60 Minutter her

Løpet ble sist avholdt 6.- 8. november 2020, men klarer du å slå vinnerdistansen fra da? Snittet blant damer ble 9,6 km og herrer 10,8 km. Se vinner og de andre resultatene her: Resultater november 2020

Vil du få følelsen av å delta i et løp?

Meld deg på og last ned symbolsk startnummer på knappen under.

Lykke til!


Last ned startnummer her

Virtuelt løp

Et virtuelt løp kan både betraktes som en formtest eller en persemulighet – men, det aller viktigste er muligheten du får til å pushe deg selv og bryte egne grenser. Det må ikke være ditt første løp, ditt lengste løp eller ditt raskeste løp – det viktigste er gjennomføringen, mestringen og løpegleden. Å ha noe å glede seg til og å trene for!

Godfølelsen du får etter endt løp er en medalje i seg selv. Men vi sender deg selvfølgelig en ordentlig medalje i posten også, slik at du kan huske den godfølelsen en vinterdag når dørstokkmila føles usedvanlig lang.

Alle får fresh medalje i posten!Meld deg på 60 minutter her

Vinn premier fra sponsorer på facebook:

60 Minutter arrangeres i samarbeid med Puma og Defunc.

Meld deg på, og gå inn og trykk «SKAL» på Facebook-eventet til arrangementet og bli med i trekningen om et par sko fra Puma og hodetelefoner fra Defunc!

Puma har raske løpesko som passer perfekt til løp som 60 Minutter

Vi trekker også ut flere heldige vinnere blant de påmeldte som får flotte produkter fra våre sponsorer