Kontakt oss


Om Runner's World Challenge

Runner’s World Challenge er et initiativ fra løpemagasinet Runner’s World. Springtime Media AS har gitt ut den norske versjonen av verdens største løpemagasin i snart 8 år, hvor vi inspirerer og engasjerer rundt 80.000 løpere hver måned til å lykkes med sine treningsmål. I magasinet og på nett finner du treningstips, utstyrsnytt, kosthold, vitenskap, portretter og mye mye mer. Du kan lese mer på hjemmesiden vår her www.runnersworld.no

 
Springtime Media AS er en søsterbedrift av Springtime Event AS som arrangerer løp. Vi arrangerer løp som Winterrun, Frozen Lake Marathon, Sommernattsløpet, DogRun, Ecotrail, Rosa sløyfe-løpet og Nightrun, som gjør Springtime Event AS til den største private arrangøren av løp i Norge. 
 
Siden over 70% av løpere svarer at de motiveres av å trene mot et konkret mål, ser vi på alternativer i disse Corona virus tider hvor arrangement ikke er tillatt. Derfor tar Springtime grep og arrangerer virtuelle løp slik at løpere har noe å strekke seg i mot. Først og fremst skal vi skape løpeglede, felleskap, folkehelse, samtidig være fremoverlent og sette dagsorden inne løping.
 
Vi håper du setter pris på initiativet og lykke til med løpingen.