Langfredagsmaraton

Konsept: Vi feirer høytiden med et langløp
Dato: Fredag 29. mars
Sted: Hvor du vil
Distanser: 21,1 km eller 42,2 km
Medalje: Selvfølgelig!
Pris: 200 kr

Langsfredagmaraton

Hva passer vel bedre enn en skikkelig langtur på langfredag? Velg mellom de klassiske distansene halvmaraton og maraton. Vi garanterer at påskehelga vil bli ekstra digg etter denne lange fredagsturen.

Slik fungerer det

Løpsdatoen er satt til fredag 29. mars, men du kan tjuvstarte inntil 48 timer før. Og hvor du skal legge løpeturen, velger du helt selv.

Et virtuelt løp kan både betraktes som en formtest eller en persemulighet – men, det aller viktigste er muligheten du får til å pushe deg selv og bryte egne grenser. Det må ikke være ditt første løp, ditt lengste løp eller ditt raskeste løp – det viktigste er gjennomføringen, mestringen og løpegleden. Det å ha noe å glede seg til, og å trene for!

Godfølelsen du får etter endt løp er en medalje i seg selv, men en ordentlig medalje er også din til odel og eie. Vi legger mye stolthet i medaljene våre, og dermed mottar du alltid en unik medalje som minner deg om din knallgode innsats og gleden løping gir deg – noe som kan være til hjelp de dagene dørstokkmila er litt ekstra lang.

Vil du få følelsen av å delta i et løp? Meld deg på og last ned symbolsk startnummer på knappen under. Lykke til!

Alle får fresh medalje i posten!

Vis verden at du deltar med denne flotte trøya!

Teknisk Langfredagsmaraton-trøye

Teknisk T-skjorte for deg som skal delta eller har deltatt i det virtuelle løpet «Langfredagsmaraton»

Bestill trøya for kun 299,- her

Få maks ut av løpsåret 2024

Delta i Runner’s World Challenge!

Gjennomfører du alle 12 formtestene gjennom hele året, får du ikke bare 12 unike medaljer. Den største premien får du gjennom å komme i bedre løpeform og gjøre 2024 til ditt beste løpeår.

Variasjonen i de ulike utfordringene sikrer deg en suveren kontinuitet gjennom hele løpeåret, hvor du hver måned får en ny utfordring å se frem til og trene for.