60 minutter

Dato:  Fredag 2. april
Distanse: Velg mellom 21 km og 42 km
Medalje? Selvfølgelig!

Det virtuelle løpet 60 minutter er sponset av Puma

Alle får fresh medalje i posten! Skisse av medaljen

Langfredagsmaraton

Konsept: Vi ferier høytiden med et langløp
Dato: Fredag 2. april
Sted: Hvor du vil
Distanser: 21,1km eller 42,2km
Medalje: Selvfølgelig! Sendes fortløpende ut i posten

Hva passer vel bedre enn en skikkelig langtur på langfredag? Velg mellom de klassiske distansene halvmaraton og maraton. Vi garanterer at påskehelga vil bli ekstra digg etter denne lange fredagsturen.

Slik fungerer det

Løpsdatoen er satt til søndag 2. april, men som ved alle RWC-løp kan du tjuvstarte inntil 48 timer før. Du velger selv hvor du legger turen, og du velger også selv om du loggfører løpet med app eller klokke. Etter endt løp sender du inn resultatet ditt via et skjema som du finner på runnersworldchallenge.no

Vi legger mye stolthet i medaljene våre, hvert løp har sin unike medalje som skal minne deg om din innsats. Medaljen sendes ut fortløpende etter påmelding og kommer i postkassen i løpet av noen virkedager.

Vil du få følelsen av å delta i et løp? Meld deg på og last ned symbolsk startnummer på knappen under. Lykke til!

Virtuelt løp

Et virtuelt løp kan både betraktes som en formtest eller en persemulighet – men, det aller viktigste er muligheten du får til å pushe deg selv og bryte egne grenser. Det må ikke være ditt første løp, ditt lengste løp eller ditt raskeste løp – det viktigste er gjennomføringen, mestringen og løpegleden. Å ha noe å glede seg til og å trene for!

Godfølelsen du får etter endt løp er en medalje i seg selv. Men vi sender deg selvfølgelig en ordentlig medalje i posten også, slik at du kan huske den godfølelsen en vinterdag når dørstokkmila føles usedvanlig lang.

 

Vinn premier fra sponsorer på facebook:

60 Minutter arrangeres i samarbeid med Puma og Defunc.

 

Meld deg på, og gå inn og trykk «SKAL» på Facebook-eventet til arrangementet og bli med i trekningen om et par sko fra Puma og hodetelefoner fra Defunc!

 

Puma har raske løpesko som passer perfekt til løp som 60 Minutter

 

Vi trekker også ut flere heldige vinnere blant de påmeldte som får flotte produkter fra våre sponsorer