Mil etter mil i september

Arrangeres i samarbeid med

Mil etter mil i september

September er for mange den beste løpemåneden. Det er ofte løpevennlig temperatur og det arrangeres en rekke mosjonsløp og konkurranser, hvorav mange i år er virtuelle. Alle kilometer du løper i september teller! Ved å akkumulere de og sette deg et mål får du en ekstra dimensjon i løpingen og det kan hjelpe deg i å løpe “det lille ekstra”. Du kommer deg også ut på dager du ellers ikke ville ha løpt. 

Sette deg et mål – nå det og fortjen medaljen! 

Du kan og vinne flotte premier 🙂

ER DU PÅMELDT INNEN 1. SEPTEMBER ER DU MED I TREKNINGEN AV 4 PAR MIZUNO WAVE SKYRISE (toppmodell – verdi 1.800,-) Vi trekker 1 par sko per distanse.

Velg mellom 42, 100, 150 eller 300 kilometer.

Slik fungerer det

Etter at du har bestemt deg for distanse og meldt deg på, får du en invitasjon til Strava-klubben for alle som løper samme distanse som deg.
Denne klubben fungerer som et virtuelt startfelt og en heiagjeng, i tillegg til at Strava gjør det enkelt å følge med på hvor langt du har løpt. Men, det er ikke påkrevd at du bruker Strava. Sluttresultatet sendes uansett inn via et registreringsskjema som blir gjort tilgjengelig i slutten av måneden.

Alle som vil kan delta, men kun de som er påmeldt får medalje og havner på den offisielle resultatlisten. Alle påmeldte deltakere får tilsendt medalje siste uken i september. Da blir det mye medaljebilder i feeden vår 🙂 

Vi heier på hverandre i en egen gruppe på Facebook, deler bilder og så er det en del premier som vi trekker på de ulike distansene. Mye å glede seg til! 

Velg distanse under, og meld deg på!

 

 

Motta en flott medalje i posten

Alle som deltar i Mil etter mil mottar medalje i posten etter fullført utfordring!

Velg distanse for Mil etter mil:

Løp 42,2 km

Gjennomfør en hel maraton i løpet av en måned.

Løp 100 km

Samle opp totalt 100 kilometer i løpet av måneden.

Løp 150 km

Samle opp totalt 150 kilometer i løpet av måneden.

Løp 300 km

Månedens mest krevende utfordring: Løp 300 kilometer på en måned.