Praktisk info om løpsdagen

På denne siden finner du svar på det meste du måtte lure på om de virtuelle løpene i Runner’s World Challenge!

Dersom du ikke får svar på spørsmålet ditt her, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på epost post@runnersworld.no eller gjennom kontaktskjemaet vårt.

Før løpet

Finn og meld deg på valgfritt arrangment. Se terminlisten for vårt utvalg.

Alle kan delta og følge løpet på Facebook og Strava, men for å få medalje og havne på resultatlisten må du være påmeldt og ha betalt løpsavgift.

For alle våre løp kan du melde deg på helt frem til klokka 14:00 dagen etter løpsdagen.

Under løpet

Du velger selv når på dagen og hvor du vil løpe. For løp som er knyttet til en bestemt dato, er det lov å «tjuvstarte» opptil 48 timer før løpsdagen om det passer bedre for deg.

Du kan loggføre løpet akkurat slik du vil. Om du vil bruke Strava, GPS-klokke eller din egen stoppeklokke er helt opp til deg. Det viktigste er at du løper!

Hvis du bruker Strava er det viktig at du loggfører aktiviteten din som «Race» slik at tiden din blir riktig.

Etter løpet

For å komme på resultatlisten må du registrere resultatet ditt i skjema på denne siden innen klokka 14:00 dagen etter løpet! Det gjelder uansett om du har brukt Strava eller andre hjelpemidler. Det er viktig at du registrerer deg med den samme e-postadressen som du brukte ved påmeldingen.

Dersom du ikke registrerer resultatet ditt i skjemaet, vil du heller ikke komme på resultatlisten. Du vil likevel motta medalje for løpet dersom du har meldt deg på og betalt. Medaljen kommer normalt i posten rundt 2 uker etter løpet.

Resultatlisten oppdateres fortløpende fra klokka 12:00 på løpsdagen, på resultatsiden vår. Dersom navnet ditt ikke dukker opp på listen i løpet av 15 minutter etter at du har registrert resultatet ditt, prøv først å oppdatere nettsiden. Dersom det ikke hjelper kan du sende oss en mail på post@runnersworld.no slik at vi kan legge deg inn i den endelige resultatlisten.

Sosiale medier

Når du har meldt deg på vil du motta en e-post med ordrebekreftelse, som blant annet inneholder adresse til en egen Strava-klubb for alle som løper samme løp som deg. Dersom du bruker Strava kan du bli med i klubben for ekstra «push» og inspirasjon! 

Gå også inn på Facebook og trykk «SKAL» på det aktuelle løpet – da kan du bli med i trekningen om flotte premier!

Vi digger bildene deres, og vi deler ut mange premier fra våre sponsorer til dere som deler bilder og videoer på sosiale medier! Bruk emneknagg med løpets navn (f.eks. #RunForestRun), og #runnersworldchallenge_2020 @runnersworldchallenge_2020. Vi gjør oppmerksom på at vi kan bruke bildene som deles i markedsføringen av fremtidige løp.