Run Forest Run - virtuelt 5km skogsløp

Konsept: Skogsløp
Dato: April 2024
Sted: Hvor du vil så lenge det er på sti
Distanser: 5 km
Medalje: Selvfølgelig!

Skogen gjør underverker for både løpeformen og sjela! Vi relanserer skogsløpet Run Forest Run, og du kan velge mellom 5 km, 10 km og 21 km virtuelt løp med gjennomføring i løpet av 2020. Dette er en oppfordring til å utforske de grønne nærområdene og samtidig utfordre deg selv.

Slik fungerer det

Du velger selv når du gjennomfører løpet og hvor du legger turen, så lenge det skjer i skogsterreng på sti. Du velger også selv hvordan du logger løpet, og etter endt løp sender du inn resultatet ditt via dette skjema. Etter påmelding får du invitasjon til en Strava-klubb for deltakerne av Run Forest Run, slik at du kan heie på og følge med på medløperne dine. Deltakelse i Strava-klubben er valgfritt, det stilles ingen krav til at du må bruke Strava. Medaljen kommer i posten etter endt løp.

Run Forest Run - virtuelt skogsløp ​

Konsept: Skogsløp
Dato: I løpet av april 2024
Sted: Hvor du vil så lenge det går på sti.
Distanser: 5 km, 
Medalje: Selvfølgelig!

Skogen er fantastisk akkurat nå! Og skogen gjør underverker for både løpeformen og sjela! Finn en flott rute på 5 km løp i terrenget. Dette er en oppfordring til å utforske de grønne nærområdene og samtidig utfordre deg selv.

Slik fungerer det

Du velger selv når du gjennomfører løpet, og hvor du legger turen, så lenge det skjer i skogsterreng på sti i april.

Du velger også selv hvordan du logger løpet, og etter endt løp fyller du ut skjema som var med medaljepakken. 

Etter fullført løp, kan du vel fortjent smykke deg med den flotte medaljen som bevis.

Alle får flott medalje til samlingen

Vis verden at du deltar og last ned symbolsk startnummer her

Run Forest Run - virtuelt skogsløp

Konsept: Skogsløp
Dato: Når du vil innen 2020
Sted: Hvor du vil
Distanser: 5 km og 10 km
Medalje: Selvfølgelig!

Skogen gjør underverker for både løpeformen og sjela! Den 10. mai, altså 10.05, kan du velge mellom 21, 10 eller 5 kilometer i skauen. Dette er en oppfordring til å utforske de grønne nærområdene og samtidig utfordre deg selv.

Slik fungerer det
Du velger selv når på dagen du gjennomfører løpet og hvor du legger turen, så lenge det skjer i skogsterreng på sti. Du velger også selv hvordan du logger løpet, og etter endt løp sender du inn resultatet ditt via dette skjema. Etter påmelding får du invitasjon til en Strava-klubb for deltakerne av Run Forest Run, slik at du kan heie på og følge med på medløperne dine. Deltakelse i Strava-klubben er valgfritt, det stilles ingen krav til at du må bruke Strava. Medaljen kommer i posten etter endt løp.

Meld deg på her!

5 km

Løp 5 kilometer i skogen

10 km

Løp 10 kilometer i skogen

21 km

Løp 21 kilometer i skogen

Vis at du er en skogsløper!

Når du melder deg på Run Forest Run vil du få tilbud om å kjøpe denne tekniske T-skjorten!
T-skjorten kan kjøpes her for 299,- kroner inkludert frakt.

Løpesko fra Icebug
Run Forest Run arrangeres i samarbeid med Icebug Gå inn og trykk «SKAL» på Facebook-siden til arrangementet og bli med i trekningen om et par sko fra Icebug! Icebug har terrengsko som passer perfekt til skogsløp som Run Forest Run. Vi trekker også ut flere heldige vinnere blant de påmeldte som får flotte produkter fra Icebug